Kezdőlap >> Horgászvizek >> Tolna >> Harcsafészek horgásztó - Kölesd

Harcsafészek horgásztó

Harcsafészek horgásztó - Kölesd
Település: Kölesd
Honlap: http://www.harcsafeszek.ewk.hu
E-mail cím: [email protected]

Telefon1: +36305473309
Típus: horgásztó

Fogható halak: Afrikai harcsa
Nyitvatartás: Hétvégén 9-17-ig
Jegyárak: 900 Ft

Leírás:
Horgásztavunk Tolna megyében, Kölesden található!A tó mérete 110 m2, a mélysége 1.1m! A méretéből adódóan csak úszós horgászat engedélyezett! A tóban kizárólag afrikai harcsa található! Elsősorban a gyermekhorgászokat várjuk,akik most ismerkednek a horgászattal,de természetesen felnőttek is horgászhatnak. A tó intenzív telepítéséből és a halak habitusából adódóan nem kell sokat várni egy-egy erélyes kapásra! A halak súlya átlagosan 1kg! Horgászbotot ingyen biztosítunk ha még nem rendelkezel vele, de szívesen kipróbálnád a horgászatot!(Maximum 8 fő-ig!)


Szabályok:
Napijegy váltáshoz,érvényes állami horgászjegy szükséges! Horgászni 1 db úszós készséggel,1 db horoggal szerelve megengedett! Kizárólag szakáll nélküli horog használható,sebfertőtlenítő használata kötelező! A megtartani nem kívánt hal horog ütötte sebét a visszadobás előtt fertőtleníteni kell! Etetőanyag mértéktartó mennyiségben használható! A horgász köteles a horgászhelyét tisztán tartani és azt a horgászat befejeztével tisztán hátra hagyni. Halat elvinni,csak kíméletesen leölve szabad. A tóban fürdeni vagy állatott fürdetni tilos! Horgászni csak a tó két hosszabbik oldalán, magunk elé bedobott felszereléssel lehet úgy, hogy a mellettünk vagy velünk szemben horgászót ne zavarjuk! A horgásztó területén mindenki csak saját felelőssègère tartózkodhat!Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker