Kezdőlap >> Horgászvizek >> Veszprém >> S II. Horgász Tavak - Várpalota

S II. Horgász Tavak

S II. Horgász Tavak - Várpalota
Település: Várpalota
Honlap: http://www.s2.bbhsz.hu
E-mail cím: toth.istvan@bbhsz.hu

Telefon1: 70 423 64 42
Típus: horgásztó

Gps lat.: 47.179638
Megközelítés: Várpalota belterületén áthaladó 8. sz. főúton a forgalomirányító lámpáknál Ősi irányába kell letérni. A Várpalota határát jelző táblától kb. 2 kilométerre baloldalon található un. „beszálló házak” (néhány emeletes lakóház egy csoportban) előtt továbbhalad

Terület: 26 ha 21ha 9ha

Fogható halak: Ponty, Csuka, süllő, keszeg, kárász, balin, fekete sügér, amúr
Nyitvatartás: 0-24
Leírás:
A három tó változatos halállománya remek szórakozást nyújt a horgászoknak. A 26 hektár területű „S II. Felső tó” a nagy halak birodalma. Pontyok amurok és rendkívüli csuka állomány várja a boilis és a pergető horgászokat. A tóban található testes kárászok kifogása a versenyhorgászoknak is felejthetetlen élményt jelent.

A 9 hektáros „S II. Alsó- külső” tavat a keszeg és a folyamatosan telepített ponty állománya teszi népszerűvé a horgászok körében. Horgász versenyekre ezen a tavon több mint 30 hely áll rendelkezésre, 10 méteres oldal távolsággal.

Az „S II. Alsó- belső” tó 21,4 hektár területen vegyes halállománnyal rendelkezik.
A „békéshal” horgászokat a pontyokon kívül nagyra nőtt amurok, dévérek, kárászok várják, de a tó ragadozó állománya - süllő, csuka és balin – is jelentős.

A folyamatos fejlesztés alatt álló „S II. Horgász Tavak” területe kiválóan alkalmas horgászversenyek, családi, baráti vagy munkahelyi rendezvények lebonyolítására, melyekre előzetes egyeztetés szükséges.

S II. Horgász Tavak - VárpalotaS II. Horgász Tavak - Várpalota
S II. Horgász Tavak - VárpalotaS II. Horgász Tavak - Várpalota
S II. Horgász Tavak - Várpalota

Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker