Kezdőlap >> Horgászvizek >> Veszprém >> Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - Marcalgergelyi

Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft.

Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - Marcalgergelyi
Település: Marcalgergelyi
Cím: 9534 Marcalgergelyi 07/3 Hrsz

Honlap: http://www.joo-to.hu
E-mail cím: talexa87@gmail.com

Telefon1: 06 30 267 5692
Telefon2: 06 70 319 0090

Típus: horgásztó

Megközelítés: Pápától 20 km-re

Terület: Egyik tavunk 1,8 ha, a másik 1,2 ha.

Fogható halak: ponty, keszegfélék, kárász, amúr, csuka, tokhal, compó, szezonálisan afrikai harcsa
Nyitvatartás: március 12-től április 30-ig minden nap 06:30-tól napnyugtáig, május 01-től augusztus 31-ig minden nap 06:30-tól 20:00-ig, szeptember 01-től minden nap 06:30-tól napnyugtáig
Jegyárak: Sporthorgászjegyek: Felnőtt (18 éves kor felett) 1.400.- Ft Ifjúsági (15-18 éves korig) 1.200.- Ft Gyermek (15 éves kor alatt, hozzátartozó felnőtt felügyelete mellett) 800.- Ft, Halas napijegyek: Felnőtt: 4200 Ft elvihető: 2 db nemeshal és 2 kg egyéb hal

Leírás:
Marcalgergelyi településen két horgásztavunk is, intenzív haltelepítés mellett várja a horgászni vágyókat. Elsőként elkészült tavunk 1,8 ha, újonnan épült tavunk 1,2 ha nagyságú, őszi-tavaszi idényben rablóhalazásra is igénybe vehető. Évközben több horgászversenyt is rendezünk, ezekről honlapunkon, hírlevelünkben és a facebook-on tájékozódhatnak. Éjszakai horgászatra minden nap van lehetőség. Tavaink halállománya sokszínű: ponty, amúr, keszegfélék, csuka, compó, tokhal, kárász, afrikai harcsa itt egyaránt megtalálható. A sporthorgász jegy mellett bérletváltásra is van lehetőség. Szállásaink: a két tó partján fekvő Joó-tó Rönk-Vendégház és a négy napraforgó minősítést kapott Joó-tó Vendégház.

Szabályok:
A Marcalgergelyi horgásztavon csak érvényes napijeggyel vagy bérlettel szabad horgászni. A napijegy és bérlet a helyszínen megvásárolható.

Egy napijeggyel csak egy ember horgászhat. Horgászni 2 db bottal lehet, botonként maximum 2 db horoggal. A merítőszák és horogszabadító használata kötelező. A horgász csak az elvinni kívánt halat helyezheti a haltartójába. A tartószákba betett halat el kell vinni, a cserélgetés tilos, akár később kifogott halra, akár egymás között. Kérjük, hogy a kifogott halat kíméletesen engedjék vissza! A gondos eljárás ellenére is megsérült halakat (pl. mélyre nyelt horog) meg kell tartani.

14 éven aluli gyermekek csak szülői felügyelettel léphetnek be a horgásztó területére és egy bottal, egy horoggal horgászhatnak.

A parton a horgászhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Szállóvendégeink részére igény esetén, az ittartózkodásuk alatt állandó horgászhelyet biztosítunk. Horgászati lehetőség a tavon, csak az üzemeltető által kijelölt horgászhelyen engedélyezett.

A mozgáskorlátozottaknak fenntartott partrészen - melyet táblával jelölünk - bárki horgászhat. Amennyiben a fenntartott partrészre mozgáskorlátozott horgász érkezik, részére a horgászhelyet haladéktalanul, külön felszólítás nélkül át kell adni, az addig ott horgászónak pedig, új horgászhelyet kell választania!

Az éves bérletjegy és napijegyes horgászat esetén – amennyiben a hal elvitelre kerül - a hal kifogásának pontos idejét, súlyát és méretét a bérletfüzet, ill. napijegy erre kijelölt részében a kifogást követően azonnal dokumentálni kell. A halőr ezt horgászat közben folyamatosan ellenőrizheti! A horgászat befejezését követően a bérletfüzetet és a napijegyet kérjük a halőrházban leadni!

Tiltó rendszabályok:
A 4 kg feletti halak és a teljes compó állomány helyileg védettek, azokat kifogásuk után kérjük, kíméletesen engedjék vissza a tóba!

Távozáskor minden horgász felszólítás nélkül köteles táskáit, csomagjait a halőrnek átvizsgálásra bemutatni.
A hal eltulajdonítása automatikusan hatósági feljelentést, illetve kitiltást von maga után.

Kérjük, hogy védjék a vízi és vízparti növényzetet és a partvédelmi létesítményeket!

A tó rézsűvédelmére szolgáló köveket vízbe gurítani tilos!

Kérjük Önöket, hogy a horgászhelyük tisztántartásáról gondoskodjanak!
A víz minőségének védelme érdekében tilos minden olyan anyag vízbe juttatása, amely a víz minőségét rontja (pl. mérgez, oxigént von el, a fenéken erjed, rothad stb.)!

Szigorúan Tilos bármilyen, nem a Marcalgergelyi tóból kifogott hal betelepítése, vízbe helyezése!

A tóparton kultúráltan kell viselkedni úgy, hogy a többi horgászt és pihenni vágyót ne zavarják.

Ittas személyeknek tilos a horgászat!

A horgásztó egész területén fürödni tilos!

Csónak használata nem engedélyezett!

A területre kutyát, macskát, bármiféle háziállatot bevinni kizárólag a tógazda engedélyével, mások zavarása nélkül lehet.

A tó területén elhelyezett tárgyakért, horgászfelszerelésekért, a horgászoknál levő értékekért a tulajdonos felelősséget nem vállal.

A vízparton csak az arra kijelölt, vagy kiépített helyen lehet tüzet rakni, főzni, sütni.
Sátorozni csak a kijelölt helyeken a tógazda engedélyével lehet.

További esetleges időszakos rendszabályokról, méretkorlátozásokról, bérlet és a napi halárakról stb. a tulajdonos, a tó területén elhelyezett hirdetőtáblán, valamint a jegyárak menüpont alatt tájékoztatja a Tisztelt látogatókat.

A fenti szabályok megszegése azonnali kitiltást eredményezhet.

A horgász, az általa okozott kárt teljes mértékben köteles a tulajdonosnak megtéríteni.

A bérlet és napijegy megvásárlásával a horgász a fenti feltételeket elfogadja és köteles azokat maradéktalanul betartani.Kezelő: Tarczi Alexandra

Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - MarcalgergelyiHorgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - Marcalgergelyi
Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - MarcalgergelyiHorgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - Marcalgergelyi
Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - MarcalgergelyiHorgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - Marcalgergelyi
Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - MarcalgergelyiHorgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - Marcalgergelyi
Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - MarcalgergelyiHorgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - Marcalgergelyi
Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. - Marcalgergelyi

Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker