Kezdőlap >> Horgászvizek >> Szabolcs-Szatmár-Bereg >> Tüskevár Horgásztó - Nyíregyháza

Tüskevár Horgásztó

Tüskevár Horgásztó - Nyíregyháza
Település: Nyíregyháza
Cím: Sóstóhegy Jázmin u 0112/36 hrsz.

Honlap: http://www.tuske-var.hu
E-mail cím: tuskevar@abvill.t-online.hu

Telefon1: 42/475-898
Telefon2: 42/475-842

Típus: horgásztó

Gps lat.: 47.9531612
Gps long.: 21.7267925

Terület: 7 ha

Fogható halak: ponty, süllő, csuka, harcsa, amur, balin
Nyitvatartás: 0-24
Jegyárak: Nappali felnőtt 2950 Ft Gyerek 1600 Ft Éjszakai felnőtt 3500 Ft

Leírás:
A Tüskevár horgásztó Nyíregyháza külvárosában, Sóstóhegyen található.
A tó alapterülete 7 hektár, ahol a horgászok nyugodt, kellemes környezetben, igényesen kialakított horgászhelyeken élvezhetik a horgászat örömeit. A tó körül a horgászok rendelkezésére állnak szalonna sütő, bográcsozó helyeink, ahol egy jó halászlé főzéséhez minden szükséges eszközt megtalálnak.
A nappali horgászat a napi sajtó szerinti napkeltétől – napnyugtáig tart, illetve éjszakai horgászatra is várjuk vendégeinket.
A horgászat rendjét halőrök biztosítják.
Az autóval érkező horgászok számára zárt parkolót biztosítunk.
A Tüskevár horgásztó igazi kikapcsolódást nyújt gyermekes családok számára is, hiszen a játszótéren a gyerekek sem unatkozhatnak.


Szabályok:
HORGÁSZREND

1.Horgászni csak a kijelölt horgászhelyeken lehet. Egy horgászhelyen 1 felnőtt horgász 2 horgászbottal, és 1 gyermek horgász 1 horgászbottal horgászhat.
A horgászhelyek közötti területeken, illetve ahol azt tábla tiltja, horgászni tilos.
2.A nappali horgászat 05.00 – 20.30-ig tart. Az éjszakai horgászat 20.30 – 05.00 –ig tart, melynek végét a közvilágítási lámpák lekapcsolása jelzi.
3.Felnőtt horgászok egy horgászjeggyel 2 db méretes nemes halat, és 2 kg egyéb halat szákolhatnak. Gyermek horgászok 1 db nemes halat és 1 kg egyéb halat szákolhatnak. A nemes hal fogásakor a szákolás tényét a fogási naplóba azonnal rögzíteni kell. A második nemes hal megfogásakor a horgászatot nem kell befejezni, de a kifogott további halakat vissza kell engedni, vagy ha el kívánja vinni a horgász, akkor azt a recepción ki kell fizetni, vagy újabb napijegyet kell váltani. A kifogott nemes halakat csak a halőr jelenlétében szabad visszaengedni. Jelentősen sérült halakat visszaengedni nem lehet.
A kifogott halakat a horgász csak a saját szákjában tárolhatja.
Fentiek be nem tartása a horgászatból való azonnali kizárással jár.
A hal eladási ára halfajonként a recepción megtekinthető.
4.A kifogott méreten aluli halakat azonnal vissza kell engedni. A szákolható méreteket a horgászrend végén közöljük halfajonként. A kifogott 8 kg feletti kapitális méretű halakat, halőr jelenlétében vissza kell engedni, cserébe a horgász egy kupont vehet át a halőrtől, mely 1000.-Ft kedvezményre jogosítja fel a következő napi jegy vásárlásakor.
5.A halak etetése csak etetőkosárból történhet.
6.A horgászat rendjét halőrök biztosítják, akik ellenőrzik a horgászjegy meglétét, a fogási napló vezetését, illetve a szák tartalmát. Mindemellett a halőrök feladata a kellemes horgászat biztosítása, így ha bármilyen problémájuk támad, bizalommal fordulhatnak hozzájuk.
7.Az autóval érkező horgászok a horgászhelyet megközelíthetik a gépkocsival, de a felszerelés kipakolása után a gépkocsit a parkolóban kell elhelyezni. A horgászat befejeztével a gépkocsival elmehetnek a felszerelésért, és a recepciónál mérlegelésre kötelesek megállni. Éjszakai horgászat alkalmával a töltésre gépkocsival behajtani tilos!
8.A horgász köteles a horgászhelyet tiszta állapotban elhagyni. A keletkezett szemetet a vízparton elhelyezett szeméttárolókban kell elhelyezni.
9.A horgásztó egész területén fürödni TILOS!
10.A horgásztó területére állatokat behozni TILOS!
11.A horgászrend megszegése a horgászatból való azonnali kizárást vonja maga után.
12.Helyfoglalási lehetőség a 42/476-683 telefonszámon.


Nemes halak méret korlátozásai:
- Ponty 30 cm
- Süllő 30 cm
- Csuka 40 cm
- Harcsa 50 cm
- Amur 40 cm
- Balin 40 cm

JÓ FOGÁST ÉS KELLEMES ITT TARTÓZKODÁST KÍVÁNUNK!


Kezelő: AB-VILL Kft

Tüskevár Horgásztó - NyíregyházaTüskevár Horgásztó - Nyíregyháza
Tüskevár Horgásztó - NyíregyházaTüskevár Horgásztó - Nyíregyháza
Tüskevár Horgásztó - Nyíregyháza

Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker