Kezdőlap >> Horgászvizek >> Somogy >> Kőröshegyi-horgásztó - Kőröshegy

Kőröshegyi-horgásztó

Kőröshegyi-horgásztó - Kőröshegy
Település: Kőröshegy
Cím: Kőröshegyi-horgásztó Sédpataki-tározó,: 8617 Kőröshegy

Honlap: http://www.volgyhiditavak.hu/
E-mail cím: milean@t-online.hu

Telefon1: 06-30/465-1725
Típus: horgásztó

Megközelítés: Bp. felől M7/7-es út Szántód v. Balatonföldvár felől délre Kaposvár felé - Kőröshegy végén jobbra - a kastély melletti út vezet a tóhoz.

Terület: 5 és fél hektár

Fogható halak: Ponty (1.100 Ft/kg), Amúr (1.000 Ft/kg), Csuka (2.200 Ft/kg), Afrikai harcsa (1.500 Ft/kg), Süllő/ Fogas – (2.500 Ft/kg), Keszeg/ Kárász (700 Ft/kg)
Nyitvatartás: március-november
Jegyárak: 2.000 Ft-os napidíjért hódolhat szenvedélyének (a fogás külön díjazás ellenében!), vagy a 3.000 Ft-os sport napijegygyel a kifogott halak elvihetők.

Leírás:
A Völgyhidi viadukt átadásával egyidőben a Kőröshegyi Széchenyi Zsigmond Vadászkastély felújítási munkálatai is befejeződtek.
A kastélyhoz tartozó 32 hektáros birtokon, lenyűgöző természeti környezetben, közel 5 ½ hektáros halastórendszer eredeti állapotába visszaállítva várja a horgászatot kedvelő sporttársakat.

Az évek során rendszeresen frissített, gazdag halállománnyal várjuk Önt is, hogy nálunk jusson a legnagyobb élményfogásához.

Szabályok:
Kérünk minden sporttársat, hogy a kifogott halak sérüléseit – visszahelyezés előtt – gyógykezelje le a további fertőzések elkerülése miatt!

(Gyógyszeres fertőtlenítő sprayt a helyszínen tudunk biztosítani).

Kezelő: Mile Contractor Kft.

Kőröshegyi-horgásztó - KőröshegyKőröshegyi-horgásztó - Kőröshegy
Kőröshegyi-horgásztó - Kőröshegy

Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker