Kezdőlap >> Horgászvizek >> Pest >> Örbottyáni horgásztó - őrbottyán

Örbottyáni horgásztó

Település: őrbottyán
Honlap: http://www.baratsaghe.ewk.hu
E-mail cím: baratsaghe@gmail.com

Telefon1: 70/391-1261
Telefon2: 28/360-461

Típus: tározó

Gps lat.: 47.684619
Gps long.: 19.288326

Fogható halak: ponty, harcsa, süllő, csuka, amur, busa, kárász, keszeg,
Jegyárak: Napijegy 2010. nappali: 3500 Ft, éjszakai: 4000 Ft, ifi: 1500 Ft, gyermek: 250 Ft.

Leírás:
1971-ben a Sződ-Rákospatak medréből egy duzzasztógát megépítésével születtem. Jelenleg is a patakból táplálkozom. 24 ha rendezett, tiszta, nádassal, sással, fákkal árnyékolt területen, 17 ha vízfelülettel fogadom az idelátogató horgászokat.

A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek. A látogatók - az egészséges életmód jegyében - sétálva tehetik meg a horgászhelyig vezető utat. Ivóvíz a gátőrháznál található. A parton WC-k, tűzrakóhelyek, padok, asztalok vannak elhelyezve. Tűzrakás kizárólag faszénnel, illetve gáz használata engedélyezett. Az éjszakai horgászat idején lehet sátorozni.

Halfauna: ponty, amúr, dévér, ezüstkárász, compó, bodorka, küsz, bagolykeszeg, jászkeszeg, márna, vörösszárnyú, balin, süllő, csuka, szürke harcsa, lénai tok, kősüllő, a törpeharcsa lehalászása folyamatosan történik.

A tóparton vendéglátóegység üzemel. Szálláslehetőség: 2 vendégszobával - 2 illetve 4 ágyas- rendelkezünk, melyet vállalkozó üzemeltet. A szobák zuhanyzós fürdőszobával, hűtővel, kábeltévével vannak felszerelve.

Érdeklődni és szobát foglalni a 06-20-553-5452 telefonszámon lehet.

Szabályok:
Az országos horgászrend szabályai az irányadók, de vannak helyi rendelkezések. Az érvényes horgászrendet megtekinthetik a honlapunkon, melynek címe: http://baratsaghe.ewk.huHirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker