Kezdőlap >> Horgászvizek >> Pest >> Ivacsi-tó - Veresegyház

Ivacsi-tó

Ivacsi-tó - Veresegyház
Település: Veresegyház
Cím: Fácán utca

Honlap: http://www.haldorado-ivacs.eoldal.hu
E-mail cím: verebelyiszilvia@t-online.hu

Telefon1: 0670/409-5873
Telefon2: 0670/409-5875

Típus: horgásztó

Gps lat.: 47.65714
Gps long.: 19.284962

Megközelítés: Budapesttől kb. 30 km, Veresegyház központjában a Medveotthon felé

Terület: 5,8 ha

Fogható halak: ponty, keszeg, kárász, harcsa, amúr, csuka, süllő
Nyitvatartás: éjjel-nappal
Jegyárak: sportjegy: 1750,-Ft, horgászjegy: 3500,-Ft, nyugdíjasoknak 20 % kedvezmény hétköznap, diákjegy: 1000,-Ft. Horgászbérlet kapható, tagoknak kedvezmény

Leírás:
A veresegyházi Ivacsi horgásztó legfőbb jellemzői a kiváló természeti környezet, a végtelenül nyugodt körülmények és a halban gazdag vízterület.
A 2009-es év végétől számtalan süllő és ponty lelt új otthonra ez által a bojlis horgászatot szeretők számára napjaink közkedvelt horgászatává vált. Folyamatos haltelepítés van a horgásztóban.
Az Ivacsi-tó rendkívül tiszta vízzel rendelkezik, mely köszönhető a több tápláló, természetes forrásnak, ami a halak számára rendkívül kellemes életteret, megfelelő növekedést, és egészségi állapotot biztosít.
A parti rész is szemet gyönyörködtető, gyönyörűen kialakított családias hangulattal rendelkezik. A napijegyet a horgásztó területén található halőrházban lehet megváltani. Az 5,8 hektáros Haldorádó Ivacsi-tó fantasztikus lehetőségeket kínál. A tó területén található wc, büfé, kényelmesen ebédelhet a Haldorádó étteremben, illetve a kijelölt helyen bográcsozni lehet a családdal, amihez minden felszerelés adott. A közelben kemping, termálfürdő, szálláslehetőség és kb. 2 km-re található a veresegyházi medveotthon, ahol nemcsak medvék, hanem más állatok is fellelhetőek.
Az elsődleges cél a nyugodt, zavartalan sporthorgászat megteremtése volt, céges horgászversenyek szervezésével, ideális helyszínbiztosítással a különböző csapatépítő tréningeknek, melyet a tulajdonosok maradéktalanul biztosítanak.
Ha Pest megyében, Veresegyházon jár, ide biztosan el kell látogatnia, az éjjel-nappali horgászat és kellemes kikapcsolódás az egész család számára biztosított.

Ivacsi-tó - VeresegyházIvacsi-tó - Veresegyház
Ivacsi-tó - VeresegyházIvacsi-tó - Veresegyház
Ivacsi-tó - Veresegyház

Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker