Kezdőlap >> Horgászvizek >> Heves >> Fárasztó horgásztó - Kál

Fárasztó horgásztó

Fárasztó horgásztó - Kál
Település: Kál
Honlap: http://www.farasztohorgaszto.hu
E-mail cím: info@farasztohorgaszto.hu

Telefon1: 06703688361
Típus: horgásztó

Gps lat.: 47.6377
Gps long.: 20.24419

Megközelítés: M3 Káli lehajtó után Heves felé, az út jobb oldalán.

Terület: 10 ha

Fogható halak: ponty, amur, harcsa, csuka, süllő, kárász, keszeg
Nyitvatartás: éjjel-nappal egész évben, lékhorgászat is.
Jegyárak: 1500-3000

Leírás:
A  tó és környezete:

A Fárasztó-horgásztó 40 éves sóderbánya, 10Ha vízfelülettel. Ebből 2Ha nádas, gallyas terület. Igazi búvóhely minden hal számára. Itt tanyáznak a rekordméretű pontyok és amurok, a harcsák, a süllők és a csukák is.

A tavat akácerdő veszi körül, ideális campingezéshez, sátrazáshoz nagy melegben is árnyékot adó fáival. Vadregényes környezet várja vendégeinket, a partról helyenként bedőlt fák, nádasok, sások teszik hangulatossá, érdekesebbé az itt eltöltött időt.

Jelenleg 40 horgászállásunk van, terveink között szerepel még néhány stég kialakítása. Tavasztól büfé és horgászbolt várja a vendégeket. A horgászboltban minden fontos kiegészítő megtalálható lesz, amit fogyóeszközként tartanak számon a horgászok. Úszók, zsinórok, élőcsalik, műcsalik, etetőanyagok.

Telepítések, halfauna:

2010-ben 216db 6-20 kg közti nagytestű ponty telepítését végeztük, de számtalan kapitális amúr is horogra akadt már. Gazdag a tó rablóhal állománya, csuka, süllő, harcsa, valamint megtalálható a menyhal, compó, és a koi ponty is. Egyéb halakból sincs hiány, kiló feletti kárászokból, dévérekből, bodorkákból hamar meg lehet fogni az elvihető mennyiséget.


Szabályok:
Horgászrend:

2010 tavaszán indítottuk a "fogd meg-engedd vissza" mozgalmat, mely nagy sikerrel folytatódik,ezáltal egyre népesebb sporthorgász tábor verődött össze tavunkon. Egész évben éjjel-nappal nyitva vagyunk, télen megfelelő jégvastagságnál a lékhorgászat is megengedett.

Bográcsolás, sátrazás, ingyenes. Évente végzünk nagyponty telepítést és többször elvihető méretű halat, akár 2-3 hetes ciklusokban.

Szabályok, jegyárak:

Kötelező felszerelés a pontymatrac, pontyzsák, sebfertőtlenítő, nagy méretű merítőháló.( Ha mégsem hoz magával a horgász, adunk kölcsön. )

5kg feletti halakat(szürkeharcsa kivételével) fotózás utánb azonnal vissza kell engedni.

Dróthaltartó használata a tavon tilos!

Horgászonként 2 bottal szabad horgászni. Sporthorgász napijegy 1500Ft.

Halas napijegy 3000Ft.

Csónak bérlet 24órára 1000Ft.

A halasjegy tartalmaz 2db 5kg alatti nemeshalat, valamint 5kg egyébhalat.

Etetés helyét csak dőlőbólyával lehet megjelölni.

Csónak és etetőhajó használata megengedett.


Kezelő: Imeli Csaba

Fárasztó horgásztó - KálFárasztó horgásztó - Kál
Fárasztó horgásztó - Kál

Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker