Kezdőlap >> Horgászvizek >> Győr-Moson-Sopron >> BEREK-HORGÁSZPARK - Hövej

BEREK-HORGÁSZPARK

BEREK-HORGÁSZPARK - Hövej
Település: Hövej
Cím: Napsugár u 25

Honlap: http://www.berekhorgaszpark.hu
E-mail cím: info@byhome.hu

Telefon1: 06 20 9449584
Típus: horgásztó

Gps lat.: 47.557
Gps long.: 17.01279

Megközelítés: BEREK-HORGÁSZPARK horgásztó és kemping az ország nyugati kapujában a korábban a világhírű hímzéséről híres - Hövej határában helyezkedik el. Megközelítése autóval: 85-ös sz. főútvonalról Vitnyéd településen fordulunk le Hövej irányába, majd a csermajori

Terület: 3,5 ha

Fogható halak: Pony ,amur , kárász , dévér , süllő
Nyitvatartás: március 1.-től szeptember 30.-ig: 07 órától 20 óráig október 1.-től március 31.-ig: 07 órától 17 óráig
Jegyárak: Napijegy árak: Felnőtt 1500.-Ft, gyerek (14 éves korig) 800 Ft

Leírás:
BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje lelassítja az idelátogatókat. Séta alkalmával belehallgatunk az erdő csendjébe, megcsodáljuk a lenyugvó napot, vagy esti sétánk során elnézegetjük a csillagok ezreit a fejünk felett.

Faházaink és kemping parcelláink közvetlenül egy 3,5 ha-os horgásztó partján találhatók, a természet közeli faházak szobái kényelmes berendezései igazi nyugodt környezettel várnak. A közeli Fertő-Hanság Nemzeti Park a természet ritka szép szigete Magyarország nyugati kapujában. A Fertő-Hanság és a Rábaköz területének mindig meghatározó volt a víz!

2004-től - a korábban hímzéséről világhírű - Hövej határában, mintegy 35 ha-os területen kezdődött a Tópark kialakítása, mely 2013-tól bővül a horgásztó partján épült szabadidő parkkal.
A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is, mint pl. Fertődi Kastély illetve a Hanság Élővilága Kiállítása látogatása, gyógy és strandfürdési lehetőség Kapuváron, kenu és kalandtúrák a Hanságban, gyalog és kerékpáros túrák illetve a Berek közvetlen környékének program ajánlatai a horgászat vadászat és a természet szerelmeseinek vagy egyszerűen csak a pihenni vágyók részére.

A szabadidőparkban 4 db 2 ágyas és 3 db 4 ágyas öszkomfortos, erkélyes faházakban kínálunk pihenési lehetőséget, továbbá kempingezők részére 15 parkosított, villamos energiával ellátott parcellát közvetlen a horgásztó partján.

Szeretettel várunk BEREK-HORGÁSZPARK-ban 2013 májusától!

Szabályok:
Kiemelő szák és horog szabadító használata kötelező. A halak kímélése érdekében kérjük használjon pontymatracot, sebfertőtlenítőt.

Az 5 kg feletti halat minden esetben vissza kell engedni a tóba.
Az elvinni kívánt halat éltető hálóba (gyűrűs szák) kell tenni és a napijegyen lévő fogási naplóba is haladéktalanul be kell jegyezni.


Nem szabad szákba rakni az alábbi halfajokat: fekete sügér, garda, pisztráng, tok.


BEREK-HORGÁSZPARK - HövejBEREK-HORGÁSZPARK - Hövej
BEREK-HORGÁSZPARK - HövejBEREK-HORGÁSZPARK - Hövej
BEREK-HORGÁSZPARK - HövejBEREK-HORGÁSZPARK - Hövej
BEREK-HORGÁSZPARK - HövejBEREK-HORGÁSZPARK - Hövej
BEREK-HORGÁSZPARK - Hövej

Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker