Kezdőlap >> Horgászvizek >> Fejér >> Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark - Alcsútdoboz

Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark

Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark - Alcsútdoboz
Település: Alcsútdoboz
Cím: Göböljárás-puszta

Honlap: http://www.zoltanhorgaszto.wordpress.com
E-mail cím: gobolvendeghaz@gmail.com

Telefon1: +36 20 7766298
Típus: horgásztó

Gps lat.: 47.4457235848084
Gps long.: 18.6837628715752

Megközelítés: Budapest felől: M1-es autópályán a 16-os Biatorbágy-Budapark lejáratig (személygépkocsival autópálya-matrica nélkül megközelíthető), onnan Biatorbágyon, majd Etyeken keresztül Alcsútdoboz felé a 8106. sz. úton.

Terület: 4+7 Ha

Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász
Nyitvatartás: 0-24 óráig
Jegyárak: Horgászjegyek: Zoltán Horgásztó: Gyerek: 1.500 Ft – elvihető hal, amit az ár tartalmaz: 1 db nemes hal és 1,5 kg egyéb. Felnőtt: 3.500 Ft – elvihető hal, amit az ár tartalmaz: 2 db nemes hal és 3 kg egyéb. Éjszakai: 4.500 Ft – elvihető hal, amit az ár ta

Leírás:
A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark Budapest belvárosától 35 km-re, Fejér megyében, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstúdió közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

Éjjel-nappal várjuk a horgászokat, természetjárókat, pihenésre vágyó családokat, fiatalokat és időseket egyaránt.

A horgászlehetőségen kívül apró horgászbolt, kültéri játszótér, büfé, valamint mellékhelyiség is a látogatók rendelkezésére áll. A pihenőpark területén lovarda és több hektárnyi legelő is található.

Kezelő: Canter Kft., 1022 Budapest, Eszter u. 6/b


Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker