Kezdőlap >> Horgászvizek >> Fejér >> Bicskei Erőmű-tó - Bicske

Bicskei Erőmű-tó

Bicskei Erőmű-tó - Bicske
Település: Bicske
Cím: 2060 Bicske, Bányász u.27.

Honlap: http://bicskehorgasz.hu/content/eromu-to
E-mail cím: web@bicskehorgasz.hu

Típus: horgásztó

Gps lat.: 47.4933043
Gps long.: 18.618533

Megközelítés: M1-s autópálya bicskei lehajtónál kell letérni, majd a tatai úton Bicske központjába behajtani, majd a Prohászka Ottokár utcán kell haladni a vasúti hídig. A hídon átkellve balra kell fordulni az Akácfa utcán. Az Akácfa utcán végig haladva, a Villamos műv

Terület: 7ha

Fogható halak: Ponty, amúr, harcsa, süllő, csuka, dévér
Nyitvatartás: hétköznap 04.00-23.00h; hétvégén 0-24h
Jegyárak: napijegy: 3000Ft; éjszakaijegy: 4000Ft ; 24órás: 5000Ft

Leírás:
Halállomány:

A tóban szép számmal találhatók kapitális méretű pontyok, amurok, harcsák. Szép csuka, süllő, és megfelelő fehérhal állomány biztosítja a tóban található halak egyensúlyát. Éves telepítési átlag kb. 100 mázsa.

Pár évvel ezelőtt a törpeharcsa visszaszorítása érdekében fekete sügér került a tóba, a fajt különleges védelem illeti meg, fogása esetén haladéktalanul vissza kell engedni.

Horgászhelyek:

A tó keleti, és déli oldalán számtalan parti horgászhely található. A tó medre változatos, homok, kavics, agyag is előfordul. Mélysége 1-3m. A tó keleti oldalán aszfaltozott horgászhelyek találhatóak.

A tóban számtalan tuskó található, ami nehezíti a horgászatot, viszont kiváló haltartó helyeket eredményez.

Szabályok:
Szabályok
6 kg feletti pontyot mérlegelés, fényképezés után haladéktalanul, sértetlenül vissza kell engedni!
A nemes, ill. a méretkorlátozás alá eső halak mérete: Ponty: 32 cm Csuka: 45 cm. Süllő: 40 cm.

A többi halfajra az országos méretkorlátozások szerint.

A Horgász egyesület vízterületein tilos az etető hajó használata.

2 ill. 3 ágú horog használata csak pergető, műcsalis horgászatnál megengedett, élő csalihal használatánál csak egyágú horog alkalmazható.

Általános ívási és fajlagos tilalom nincs! Telepítési tilalom a telepítéstől számítva 2-3 nap, mely a tóparton, a telepítés előtt táblával jelezésre kerül. A telepítés ideje előre nem meghatározható, de a különleges eseteket kivéve 1 héttel a telepítés előtt a honlapon jelzésre kerül.

Foglalt hely sem a parton, sem a vízen nincs! A horgászhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A tó területén gépjárművel parkolni a tótól minimum 20m-re vagy az úttal párhuzamosan az út mellett lehet!

Kezelő: Bicskei Barátság He.

Bicskei Erőmű-tó - BicskeBicskei Erőmű-tó - Bicske

Hirdetés

Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó, holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó. Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a növényevő busa.

Online Játék Gyerek dalok és mondókák Nagy hohoho horgász mese videók Állatos játékok online
eXTReMe Tracker